DAG 1

Idag började dagen på gymmet klockan 06.30. Fick bli en rask promenad i 40 minuter på bandet då jag är lite småkrasslig. Därefter fick det bli en kalkonmacka med avokado och en god kopp kaffe. Nu jävlar är det dags att ändra sin livsstil både matmässigt och träningsmässigt. Träna är jag bra på, men inte att äta rätt :)
Tur att jag har lillebrorsan till hjälp!


Beat Shade

Ja tack!
Vi har varit inne på att placera ett gäng lampor över vårt kommande köksbord - Detta tyckte jag var en härlig combo av lampor i mässing. Lamporna finns att köpa hos lannamobler.se och kommer från Tom Dixon.


MATTOR

Dessa natursköna mattor av ull och läder från Design House Stockholm är helt klart något som lockar. Funderar på den mörkare varianten till sovrummet då det rummet kommer vara väldigt sparsamt möblerat. Tror det kan bli mycket fint att bryta av ett ljust rum med en mörk matta och låta den göra sitt tillsammans med lite andra tuffa textilier.


Bild: Här

Mille Notti



Idag är tyvärr en sån dag jag helst av allt skulle ha velat tillbringa i sängen. Men det är bara att bita ihop, några timmars jobb kvar och sen ett spinningpass.

Idag har jag surfat runt och letat lite inspiration till huset, hittade bland annat dessa snygga sängkläder från Mille Notti som jag föll pladask för!


Bilden är lånad härifrån.

Panik

Idag står det spinning på schemat, har precis klickat hem en bikini från H&M och det är inget jag direkt skulle sätta på mig imorgon :) Här ska det jobbas!

Söt va?



På min önskelista...


..hittar du det här söta halsbandet från Ted Baker...

2011

God fortsättning på Er...taggade inför det nya året? Det är minsann jag!
2011 är det år jag hinner flytta in i mitt och älsklingens nybygda hus som vi snart kämpat med ett år. Jag blir 25 år i augusti och hoppas på en härlig fest! Jag kommer äntligen kunna bjuda över mina vänner på grillpartyn, fira jul hemma med alla som får plats och spela hög musik om nätterna om jag så vill. Kanske köpa en ny bil, åka till London, Amsterdam och New York?  Jag ser verkligen fram emot allt...å just ja, som säkert många andra tappra själar där ute så lovar jag mig själv att komma i bra form, när jag fyller 25 ska jag va i topp ;)

Gott Nytt År!


RSS 2.0