Jag verkligen älskar...

Katy Perry feat. Snoop Dogg - Californian Gurls nya video :)

Katy Perry - New Music - More Music Videos

Middag på balkongen igår...


Igår skålades det i champagne :)


En liten båttur till Sandön

Igår var jag och R ute på en liten båttur med några vänner som precis köpt båt. Väl hemma i Vallentuna kändes inte vädret så lockande men när vi väl kom ut en bit så kom den blåa himlen och solen fram. Idag är man lite röd om näsan :)


På väg mot bättre väder...

Mötte lite fartyg...

Sen blev det en god sill lunch på Sandön :)

En helt annan sida av Paris


Grymt charmig restaurang :)

Notre Dame, första gången jag var inne i kyrkan..å jag har typ varit i Paris 5 ggr, bättre sen än aldrig! Fint var det iallafall :)

Finns det något bättre än att sitta och dricka öl på en uteservering efter en dags arbete?

Ont i fötterna...

Äntligen hemma efter ett par dagar i Paris, man är alltid lika slut efter jobbresor - speciellt när man besökt mässor. Fötterna värker, intrycken är många och långa dagar. Här kommer lite bilder från mässan vi besökte två dagar i rad, snacka om en helt annan värld en den vi lever i här i Sverige!?



Ville provköra men jag fick inte :(

Helt plötsligt befann man sig i öknen någonstans långt bort...

Paris Baby

Shit, de har varit helt sjukt mycket här på morgonkvisten. Mycket som ska fixas innan man drar iväg ett par dagar. Passet är packat, lika så väskan och en hel bunt visitkort. Klockan 14.00 drar vi mot Arlanda och vidare till Paris, ska bli skönt och roligt att komma iväg en stund, har varit så himlans mycket att tänka på de senaste dagarna...

Mer om min tripp till Paris när jag e hemma igen :)



Bilden hittade jag här


Renovering

Igår var vi på jakt efter lite nya tapeter till jobbet, titta vad som ska sitta i konferensrummet. Helt underbart vacker tapet från Cole & Son.
Temat genom kontoret kommer bli klassiskt/tidlöst. Lika bra, var 15 år sen sist det revonverades här så lär väl ta lika lång tid till nästa gång igen :)



Lite bilder från helgen


Vaxholm

Sol, mjukglass och ångbåtar.
Igår var det gudomligt skönt väder, det var bara att dra på sig klänningen och skynda sig till Vaxholm. Igår var det Ångbåtensdag där, lite kul att se faktiskt!


Yesterday

Gårdagen flöt på bra, vi jobbade hårt, åt god mat och lyssnade på mäktig musik!
Idag är det skrivbordsråtta som gäller, synd på det härliga vädret dock, helst av allt skulle man vilja vara ledig idag :)


RSS 2.0