Gott gott i gott gott

Jag måste tipsa om ett perfekt recept på en god laxröra, allt du behöver är följande...

Philadelphia ost, mager
Hackad gräslök
Strimlad rökt lax
Grovt riven blomkål
Och så lite salt och peppar efter smak

Bara att blanda ihop allt och vipp så har du världens godast aptitretare eller varför inte ett smarrigt smörgåspålägg :)


Inte så rörigt va?



God fortsättning...


Dear Santa..

Den här hjärtformad konfektskålen från Gerog Jensen får gärna tomten lämna i min julstrumpa. Perfekt att lägga sina favoritsmycken i :)

101217


Ikväll blir det Zumba!

:)


Casall

Snart friskt! Då f*n ska jag sätta igång ordentligt med träningen. Beställde hem lite nya träningskläder förra veckan när jag satt hemma och tyckte synd om mig själv. Hittade dessa på asos.com från märket Casall, lite söta tycker jag :) Viktigt att man känner sig "fin" när man tränar tycker jag.

På schemat kommer det stå mycket Body Pump, Spinning och Zumba. Skönt att jag är ledig över Jul och Nyår, då blir det gymmet som gäller :) Å självklart måste man tänka på vad man äter, inte för mycket lussebullar för min del alltså!




Fruktstund & lite TV


MJAU

Gaah klättrar redan på väggarna..något måste man försöka stimulera sig med. Igårkväll bakade jag lite lussekatter, frågan är vad som ska hittas på ikväll..?


Hes



Trist, här sitter man ensam hemma medan alla andra är ute och umgås och springer på julbord. Perfekt vecka att bli sjuk på. Missar allt :( Fina blommor har jag hemma i alla fall!

swarovski-elements

Förra veckan fick jag världens finaste smycken, iallafall enligt mig. Dessa smycken är helt gjorda av Swarovski, i vanliga fall hittar man smycken som har en Swarovski pärla. Men här är verkligen alla pärlor/stenar det. Dessa smycken kommer ni snart kunna köpa i Sverige, i grunden är det en kvinna från Israel som tillverkar dessa, en av dem bästa i landet.

Hör gärna av er om ni är intresserade av att köpa, finns massor av fina halsband, örhängen och armband.



Inflyttning...

...hos syrran! I helgen blev det att konka möbler och tapetsera. Som tack för hjälpen är jag idag hemma med grymt ont i halsen och tappad röst :(

Iallfall blev det mycket fint i min gamla lägenhet som nu syran hyr av mig :)


Ny tapet i hallen, blev riktigt ljust och fint. Bra val syrran

En ännu snyggare tapet i sovrummet. Denna fast i en annan färg skulle jag vilja ha i huset :)

Igår var det ju redan andra advent, allt julpynt åkte upp direkt...

...å så bjöd syrran på glögg i sina nyköpta glöggmuggar :)


Middagstips!

I fredags fick vi äntligen tillbaks vårt kök efter tio dagar renovering, iof bara rören, men jobbigt när man inte har något vatten. Och då fick det bli lite god hemlagad mat :)



En löjroms-toast smakar alltid bra. Jag finhackade avocado och rödlök, på med lite gräddfil och toppade sedan med löjrom och en skiva citron.

Så gott och så enkelt! En god köttbit med rostad potatis och smörstekt sparris.

Å eftersom det snart är jul fick det bli en lingonpanacotta med pepparkakssmulor och så lite glögg på det :)

Med andra ord, en god och lyckad fredagsmiddag :)


RSS 2.0