Finally


....

...skön förmiddag! Startade dagen med en solig promenad i ganska behagligt tempo, tog ett tag innan jag riktigt vaknade till. Sen blev det en stadig frukost och nu väntar jag på att solen ska titta fram på min balkong :)


Äntligen hemma!

Alltid lika skönt att komma hem, hade dock lite seperationsångest till min hyrbil, en Audi A4...känns som att det är dax att kanske satsa på en ny bil?

Ikväll blev det mysmiddag med älsklingen, lyxade till det med bakpotatis och skagenröra, lite grönsaker, kalkon och brieost :) ÅÅÅÅ imorgon är jag ledig så njuter av ett glas vin med inväntan på en solig morgondag!




Gud vad jag e duktig!

Ja, från och med nu är jag "indaterare" för FMV, vilket betyder att jag kan lägga till och justera i deras databas gällande förnödenheter! ;) Skämt och sido inget att skryta om, bara en massa adminsitrativt jobb.
Imorgon ska jag till FMV's stora centrallager här i Arboga för att inspektera en leverans, får hoppas på att det går bra och sen bär det av hemmåt. Saknar min karl! :) Å på fredag är jag dessutom ledig, helt underbart!

Bjuder på en fin bild härifrån Arboga tagen imorse påväg till bilen,




"dregla sönder kudden..."

...Ibland vet ja inte vart min bror får allt i från? Men kort och gått satte han spiken på vad jag ska göra nu!

Checkat in på Stadshotellet i Arboga efter en lång dags utbildning. Har varit helt okey, dock tycker jag det är tråkigt att alla deltagare, förutom jag, är över 50 år typ..varför satsar inte fler företag på unga människor? Varför tror dom att Bertil 61 år som knappt vet vart "Enter" sitter på ett tangentbord är mer lämplig? Ut med skrotet och in med lammköttet!



Fick en miljard papper idag...dax att börja läsa lite kanske? Neeeej!

God natt...





Arboga here I come

Japp..klockan 05:15 imorgon bitti beger jag mig till Arboga i min nyhyrda bil, inte lika fin som min blåa SAAB 900 men den får duga! ;) Ska till FMV för en kurs där jag ska lära mig deras registreringsdatabas...alltid bra att kunna va?



Färdig packad Army Bag :) Massa tidningar åker med så man har nått roligt att läsa om kvällarna, kan kännas så ensamt annars när man inte har någon att kramas med!

Hörs!

Dax för lunch!



Loppisfynd från i vintras...riktigt lyckat klipp - Synd bara att jag tappat bort lappen med vem som gjort den! Någon som vet vem som blev känd samtidigt som Lisa Larsson, men som inte lyckades lika bra? En kvinna som börjar på S om jag inte minns helt galet...

Är man svensk så é man..


- Sill-lunch i Vaxholm
- Promenad bland alla fina blommor
- Nyköpta Acne jeans :)
- Å lite suktandes efter att hoppa i och bada från bryggor i sommar!

Morgonpromenad längs vattnet...

Imorse ställde jag & R klockan på fem och gick ut och gick! Åter igen..bästa starten på dagen ever. Så härligt när man möter en härlig soluppgång!


Must have...


....cups from BoConcept!


Paris?

Åh vi har planer att besöka en mässa i Paris i mitten av juni, Eurosatory 2010.
Paris tackar man ju aldrig nej till, å det är ju hur kul som helst att gå runt och se vad massa andra företag sysslar med. Är även på jakt efter lite nya produkter, så vem vet...man kanske springer på nått jättespännande!

Hihi..va inte så länge sen jag var på mässa i Paris!








Slut på lager...

Jag e fan stolt! Jag har sålt slut på Army Bags :) Första gången någonsin vi inte kan erbjuda direkt leverans, nu får kunderna vänta en hel vecka ;)




www.northgear.net

Stay True To Blue

Blue, blå...ah blått e verkligen flott! På fredag ska jag in till stan och shoppa loss på SIA, dessa vackra blommor har kommit i butik nu under april. Måste piffa upp lite hemma inför sommaren! Riktiga blommor är ju ingen idé, man är ju knappt hemma och vissna blommor är ingen höjdare...




Bilder från SIA

Just nu vill jag bara härifrån...

å bada i klarblått vatten...



och...



dricka god öl under ett parasoll...

Hur ska jag överleva?

Min dator är paj :(

Fyndat...igen!

Fint va?

Blond Baby

Äntligen, den röda färgen är borta från håret. Nu é jag blond och somrig igen, precis som de ska va :) Lite mer sol och sen är det perfekt!
Så jäkla kul, min frisör och hennes kille har bokat samma resa som mig och R i sommar. Utan att veta var vi bodde så har det blivit exakt samma hotell också. Skitskoj :)
Idag har jag på mig en söt klänning från H&M!

Torsdag

Även torsdagen fick börja med en morgonpromenad i det härliga vädret. dock ingen sol, men riktigt skönt ute iallafall. Idag hade jag på mig mammas gamla byxor, sjukt coola :)


Härligt - Idag fick jag löneförhöjning

:)

Årets första cykeltur

Efter en lång vinter när man hoppar på cykeln för första gången tycker jag alltid att det känns som att man "glömt bort" hur man gör? Men det har man ju inte, två meter och man är som ett proffs igen!

Ska försöka styra upp en cykeltur in till stan i år igen, ganska snart hoppas jag, får inte bli för varmt!

-E du på?


Bjuder på en fin bild från kvällens härliga vår-solnedgång :)


Promenix



Nu är det dax för en dusch och lite frulle...

Frukost nr 1


Vår

Nu är våren äntligen här, idag satt jag ute och åt min första lunch utan jacka, helt vindstilla nästan sommar varmt.
Jag älskar att längta, våren har varit riktigt efterlängtad men nu drömmer jag efter att körsbärsträdens blommor ska brörja blomma. Så otroligt vackert!



Jag för nått år sen eller två...
 


Check!

Imorgon kommer jag inte kunna skratta! Core Bosun var stentuff idag, iof ett tag sen jag var där :)


05.30

Underbart, jag startade veckan med en morgonpromenad med syster och bror, vilken dimma det är ute idag! skulle inte solen skina nu på morgonen?

Helgen var i alla fall solig, åtminstone lördag :) Helgen bestod av massa god mat, promenerande och solandes, lovely!




projekt - ommålning

För ett tag sen fick jag en gammal stol av mamma, blå och sliten. Sedan tidigare har jag "hittat" två stolar i en container (jävla tattare man e som rotar bland skräp - det e min tvillingsyster som lurar mig till sånt), plus en som jag köpte på loppis i somras. Tre svarta stolar plus den senaste fick bli lila. Snygg och charmig blanding tycker jag - alla stolar skiljer sig från varandra lite i stilen också!





FÖRE




EFTER



långlunch

Gud va härligt att solen skiner idag, helt underbart. Idag tog jag en lite längre lunch och åkte till Täby för att luncha med min pojkvän. Vi åt en god pasta och sen gick vi vidare för en kaffe på Gateau!


piggelin

Shit jag känner mig jättepigg idag, helt underbart! Hoppas det håller i sig hela dagen, ibland får man sånt sjunk precis innan lunch, eller direkt efter....


Idag har jag på mig mitt nya armband från Cara Collection :)









morgonpromenad

Åh det va så mysigt att gå upp vid fem imorse. Jag va sjukt pigg! Idag blev det en promenad på ca 55 minuter och jag mår som en prinsessa. Dax för en dusch och frukost, detta ska bli en bra vana :)

Hörs!


- 5 kg

Ikväll blir det premiär på gymmet denna månad. Usch hela två veckor sedan jag var där, inge bra!
Ikväll tänkte jag köra Body Pump kl 20:00. Imorgon bitti blir det även morgonpromenad kl 05:30-06:30 följt av Body Step på kvällen.

Under påsken blev det en del Power Walks på morgonen efter en dos med koffein tabletter - Det ska tydligen öka fettförbränning. Helt klart värt ett försök! - 5 kg ska bort innan juni!


French Connection

Sjukt snyggt halsband, jag var tvungen att slå till. Jag är besatt i smycken :)


Eftermiddags fika

Idag lyxade jag och R till det med lite fika efter jobbet. Hasselnötsmuffins med vanilj Kesellla och Passionsfrukt, Super gott! :)

Senare ikväll blir det lamm-middag hemma hos pappsen...gott!








Army Bag

Idag rullar försäljningen på bra med populära Army Bagen, snart uppe i 200 st väskor på en dag. Tänk om man kunde snitta det varje dag ;)







Istället för fjädrar...






Istället för fjädrar så brukar jag göra små rosor i fina färger - i år gick det i blått, och förra året gick det mer åt påskens färger...






Cara Collection

Imorse beställde jag ett nytt armband från Cara Collection, jag köpte ett som hette Sweet Cherry, fint va!?
Visar det på sen när jag fått det :)



RSS 2.0