Berga örlogsbas

I morgon bär det av mot Berga Örlogsbas, har inte varit där sen jag "gjorde" mini-lumpen. Hundra år sen!
Imorgon är jag där för att kika på stridsbåt 90H/HS, ska förska reda ut lite delar på båten och få in dem i FMV's databas! Skönt att solen ska skina imorgon!

Har du gjort mini-lumpen?


Foto: Marcus Olsson/Combat Camera

En bris av Medelhavet

Idag var det ju mors dag, så då passade jag på att bjuda över
på lite medelhavs-fika! Bjöd på en fräsch paj med massa gott på och lite tzatziki med massa oliver.



Enkel Medelhavspaj

200 g kavring
6 tunna (eller fler) skivor parmaskinka
75 g smält smör
500 g keso, fetaoliv
färska fikon
ruccolasallad

Mixa kavringen och blanda ihop med smöret och pajdegen är klar! Ha den i kylen en stund innan du toppar med godsakerna :)


Lätt som en plätt!

Pump och Smoothie

Äntligen, va faktiskt ett tag sen, nu blir det ner till gymmet och svettas.
Startar med en blåbärs-smoothie.



1 dl blåbär
1 banan
1 dl vanilj yoghurt
1 skvett äppeljuice


SATC 2

Igår var jag och tittade på Sex and The City 2. Jag förstår faktiskt inte varför den fått så dålig kritik? Den var full av mode, inspiration, och daglia bekymmer...och inte minst härliga miljöer, precis som en tjejfilm ska vara! Jag vill se den igen bara för att lyckas fånga upp alla detaljer, se Carrie och Mr Big's härliga relation till varandra och alla daliga bekymmer vi flesta faktiskt har och kan råka ut för.

Har du hunnit se den än?



Min nya tavla

Den här söta tavlan köpte jag häromdagen, den kommer passa perfekt hemma hos mig :)


God Morgon

Soligt idag igen...underbart!
Nu ska jag springa ner och äta frukost sen väntas fler möten...ska träffa min "andra halva" här i projektet. Vi har lagt upp det så att jag ska sköta säljbiten och han logistiken, så förhoppingsvis blir vi ett bra team!

Sen ikväll ska jag på bio....gissa filmen? ;)


Saknar ord...

Ja så vackert är det här! Allt är perfekt, allt från minsta detalj som till vilken tvål man valt att ha inne i badrummen till vilket håll gräsmattan är klippt. Vilket jobb och vilken tid alltsammans måste ta? Ja det var mina ord om våra vänners hem och Herrgård. Verksamheten kring deras " riktiga" bolag är ganska briljant den med, ska bli riktigt kul att bli delaktig i det hela. Får hoppas att det genererar till en del trippar hit till Nyhammar, måste försöka lura med mig killen någon gång också.

Bjuder på lite bilder från dagen...imorgon måste jag visa vad jag köpte för fin sak i den lilla shoppen jag nämnde tidigare :)

Badrummet...finner inga ord!




Min dag i bilder...man har det för bra ibland!

God natt på er!

Mot Nyhammar

Nu ska jag strax köra mot Nyhammar för lite möten, se vart det leder till. En hel del nya saker hoppas jag, vill ha mer att hugga tänderna ni!

Jag var där för ett cirka ett år sen för lite utbildning/möten å bodde då på en jättefin Herrgård som hans fru som jag ska träffa driver! Helt klart värt ett besök :) Kika in här!

Lite bilder från augusti förra året,



Finns en liten mysig butik i samband med resturangen, alltså man blir fattig bara av att titta in där, vill ha allt!



Hej från ett soligt Karlskrona!




Förmiddagen har varit toppen, nu blir det business för hela slanten!

Ha det så bra,

Ciao!

Karlskrona

Nej, nu måste jag ta mig i kragen och börja packa, 08:15 går planet från Arlanda imorgon. Första mötet är inte fören vid kl 14.00 så det blir nice med en solig förmiddag. Har aldrig varit i Karlskrona tidigare, vi har hyrt en bil så vi ska kika runt lite och kanske försöka hitta ett mysigt fik och dricka en god kopp kaffe på och njuta några minuter. För sen blir det full rulle!


När jag packar så packar jag nästan allt i necessärer...tar ganska stor plats, men allt får sin plats :)




H&M

Idag kom ett litet paket från H&M..igen! :) Hade bland annat beställt hem det här,



Shorts 99 kr
Sjal 99 kr
Solisar 59,50 kr

...som hittat :)

Middag, tvätta och packa!

Idag fick det bli en enkel middag, orkade inte "laga" någonting...inge roligt när man är själv. Dax att äta och slappa lite, sen måste jag börja packa!


Avocado, mango, kalkon och lite Mango Chutney. GOTT! :)

Förresten, gillar ni LOKAS nya smak kursbär/päron?


Turkosblåa hav

Det räcker att bara titta på svenska ELLE's senaste omslag och man längtar sig ännu mer bort till de tropiska länderna och dess turkosblåa hav...



...men bikinin verkar nog inte vara någon höjdare att kasta sig i vågorna med?

 


"I'm a Rockstar"



Rihannas nya låt "I'm a Rockstar" snurrar för fullt i min iphone just nu :) Längtar tills man får se hela videon, tack för tipset syrran!

Nu vill jag hem!

Blää ryggen värker, jag har huvudvärk och jag är trött...just nu vill jag bara hem och sätta mig på balkongen och läsa en tidning! Hoppas din dag känns bättre än min :)


Underbart

Krägga blir perfekt för vårt Sommar Event, har bokat in en aktivitet och massa god middag och övernattning. Nu får man bara hoppas på att det fina vädret bestämmer sig för att titta fram just då.

Kolla va fint!

Vi åt en god sallad till förätt och varmrätten bestod av Tockatupp, himlans smarrig mat för en måndagslunch :) Lyx!


100517

Som vanligt började jag veckan med en morgonpromend...solen sken, fåglarna kvittrade och allt är grönt, kan det bli bättre?

Denna vecka blir det tre dagar på kontoret och två "ute", ska iväg på lite möten till Karlskrona.

Å även idag bär det iväg på lite äventyr, jag och en kollega till Krägga och reka för vårt sommar event här på jobbet, tänkte lunch lite och spana in läget för vad som kan hittas på så alla blir nöjda och glada :) 

Ha en trevlig dag!

Lite nytt

-Äntligen tog jag tag i att beställa hem en "puff" till soffan min...så efterlängtad!

-Va en snabb titt förbi IKEA häromdagen, köpte ett snyggt överkast :) 159:- Urgulligt!


Yesterday was perfect

Sol - Rosé - Middag på stan!


Soffan!

Japp drömsoffan är funnen! Det är bara att börja spara :)



Soffan kommer från Bo Concept

Hemma!

Då var man hemma efter ett lyckat dygn i Mariefred. Gripsholms Värdshus var underbart fint att bo på, rummen var riktigt mysiga och det bästa av allt var att man fick sova i en Hästen säng. Bara det var en upplevelse :)

Direkt när vi kom dit tog vi en promenad som slutade med en Picasso-utställning och en lätt lunch på det. Senare på kvällen var det dax för middag, vi hade ett förvalt middags-och vinpaket. Maten var gudomlig! Å lika så frukosten imorse, man fick göra sina egna våfflor, jag älskar våfflor :)

Lite bilder från igår:


Klänningen blev fin med skärp på :D


Mini-Semester

Nu har nyss en god frukost käkats framför TVn å strax tänkte jag hoppa in i duschen. För sen bär det av mot Mariefred, jag och R ska bo på Gripsholms Värdshus. Synd bara att det ska bli lite dåligt väder...
Men det blir nog mysigt i alla fall, massa god mat och fin omgivning blir aldrig fel. Det verkar vara ett riktigt fint ställe vi ska bo på!

På återseende!

Jagger

YES! Men ändå NOOO..alla S/M var slut, så jag slog till på L/XL. Tyckte iof att den satt OK men man undrar ju alltid hur den mindre storleken skulle sett ut på? I vanliga fall har jag storlek 38 men jag är ju ganska lång...vad säger ni, ska jag behålla den? Kanske kan sy in den lite :)


God morgon!

:)

Premiär

Idag blev det första middagen på balkongen, det var fortfarande varmt och skönt vid 6 tiden, hoppas värmen håller i sig nu.
Tog en liten promenix innan solen gick ner också :)



Färgglatt

Fler än jag som gillar att det SKRIKER färg och mönster i sommar?

Kolla dessa söta klänningor/tunikor från H&M, sjukt billiga också :)


Nej, nu ska jag snart kila hem och sätta mig på balkongen och njuta av en kopp kaffe i solen med min goding!

Ciao!

Solsken


Jag har bestämt mig!

Nästa vecka ska jag börja springa :)

Sliten

Skönt att det är måndag och att man är tröttare än man var i fredags? Tog en liten kortare morgonpromenad idag för att försöka gå igång ryggen...känns helt okey idag. Ska försöka mig på ett Core Bosu pass senare ikväll, någon som ska med?

Nej nu ska jag skynda till jobbet, den här veckan är det jag som styr och ställer, båda kollegorna är borta just nu :)

Kram!

Drömhus!

Usch, ryggen värken än! Ligger i soffan och bläddrar i tidningar och drömmer mig bort...jobb imorgon igen..skönt att det bara är tre-dagars vecka som avslutas med en liten mini-semester med pojkvännen.

Efter denna vecka drar det igång ordentligt på jobbet, massa möten och resor. Men det ska bli grymt kul! Berättar mer allt eftersom..

Jag längtar så enormt efter att ha sitt egna lilla hus! -Antar det är därför man jobbar så hårt så man ska ha råd! Drömmen vore att hitta nått riktigt charmigt gammalt hus. Jag vet exakt hur jag skulle vilja ha det..både inne som ute! Att ha en stor altan/uteplats där man bara kan sitta och umgås, grilla, sola, mysa...nu har man bara en liten sketen balkong. Men den duger för nu!

Fick sån längtan efter en söt liten villa när jag såg detta hus i Sköna Hem, himlans fint!




Lite blått...

När jag väl börjar kan jag knappt sluta...men nu får det vara nog för idag :)




De första tre...


Pärldax!


Nya "måsten" kommer ständigt...

Juste..tänkte visa vilket fint skal jag beställde hem till nya telefonen!



..beställde hem skalet härifrån!

Ont

Usch igår när jag kom hem så låste sig ryggen? Fick typ akut ryggskott, hur gammal är man egentligen? 23 år sen går det bara utför, är glansdagarna redan förbi? :) Idag känns det iof lite bättre som tur e!

Idag på morgonen har jag delat ut lite Herman deg/surdeg till grannarna...ja ni hör, pensionärs varning-delux :)

Nån som vill ha en? Lilla herman blir en jättegod kaka dag 10?

Nää nu ska jag hoppa in i dsuchen, sen blir det en snabb tur förbi Täby Centrum för att styra upp en present sen blir det kalas!

Trevlig lördag!
Ciao!





Blåbär

Idag kom lillebror förbi och ville ha hjälp med bak! Han ville fixa lite muffins till morgondagens knytis, jag hade massa blåbär i frysen så det passade ju perfekt med blåbärsmuffins...blev lika goda som de ser ut :)



Såg ni solnedgången idag? Rosa! :)


Gloss

Idag har det varit rena julafton! Först fick jag en Iphone av jobbet + att jag fick besätlla valfritt skal till den, visar sen :) OCH att mitt andra par Hunter stövlar anlände. Jag vet, sjukt onödigt med 2 par! Jag får verkligen hoppas på en regnig sommar ;)



Original Black Floral Mix & Original Gloss Coral


Ny jobbtelefon..

...e man glad eller glad? :D


Simply

God morgon!

Usch jag är för kall för att duscha..måste vänta en stund. Genomfrusen efter morgonrundan med Jeppson :(


Bläddrade igenom nya numret av Sköna Hem igår, såg att Stelton har gjort fina glas. Jag är faktiskt ute efter ett par nya, mina gamla är så himla slitna...fina?

Kostar 299:- för 4 stycken...helt ok pris faktiskt!



www.stelton.dk

"What's inside makes it yours"

Jag dog lite när jag såg Iittalas nya produkt Vitriini skapad av Anu Penttinen.
"En lekfull plats där man kan visa upp sina käraste ägodelar"... I need one! Kanske ett hett present tips!?


"My favourite Jagger is Jade"



Jag tror att Jade Jaggers kollektion hos Indiska kommer bli riktigt uppskattad. Jag ska skynda till butik den 12 maj för att försöka få tag på den snygga tunikan hon har på sig på bilden!

Kommer du kika in på Indiska för att spana in hennes "bohemiska och blommiga kollektion"?




Bild: Ur senaste nr av Sköna Hem

Nästan så att jag vill att det börjar regna...

Igår kom mitt ena par Hunter stövlar som jag beställt...sjukt läckra och sköna! Dessa mörka ska jag ha när  jag är ute i skogen och plockar svamt eller när jag är i stallet och mockar skit...nej skämt och sido! Dessa ska jag matcha med sköna leggings och en mysig tröja regniga dagar i sommar/höst.

De andra paret är lite mer somriga och färgstarka..de matchar man nog bäst med en söt vit klänning och bruna ben! Visar nästa vecka när jag fått hem dem :)



Original Floral Mix Black

Utvärdering

Kul, sitter och svettas på arbetstid. Tror ni det funkar att blåsa upp en väst med luft för att hålla värmen? Känns som att det kommer bli lite äckligt efter massa blås och saliv?


Ultimate Summer

Efter promenaden imorse så beställde jag hem massa bikinis...längtar :)
Nu vill jag baaadaa och sola!



Sunshine through my window..

Härligt väder under morgonpromenaden imorse :)




PRIMAVERA

Åååh, de här skorna gillade jag jättemycket!


YES!

Vaknade vid fem imorse och drog ut och powerwalkade i en timma, kallt men skönt!
Efter duschen imorse vågade jag en sak som jag inte vågat på hela vintern... ångest. Iallafall, jag vågade sätta på min mina svarta Replay jeans som jag köpte förra sommaren och dom satt perfekt! Helt jävla underbart, jag har gått ner fyra kilo på dryga en månad :) Woohoo! Kan man få en bättre start på dagen än denna!?


Vackert



Kungsträdgården 100503

Paris

Yes, nu är det spikat! Den 15-17 juni drar vi till Paris med jobbet. Vi ska besöka Eurosatory 2010 under "Defense Week", ska bli riktigt kul! Å Paris är ju helt underbart i sig :)


Regn?

Faaan, alldeles nyss satt jag och njöt av solen. Varför ska det alltid bli dåligt väder direkt när man slutat jobba?



Café Opera

Det var sjukt mycket folk på Café Opera igår, å typ INGEN kändis som kikade förbi, besviken! Men Xzibit kom förbi iallafall och Jonna lyckades växla några ord med honom. Gå in på henne blogg här så tror jag att hon länkat till artikeln hon skrivit på Starlounge och kanske till och med inspelningen av deras "lilla" pratstund :)



Xzibit - framför ett hav av fotografer!


Jonna gör reporter-debut! Tyckte hon gjorde ett riktigt bra jobb, proffsigt!


Så här ser min SAAB ut idag efter att Xzibit tagit en titt på den ;)

Gumball 3000 på Café Opera ikväll..

Jonna drar med mig och Jeppe till Cafét ikväll. Ska bli sjukt skoj, hopps på att få se lite kändisar...tönt man är ;)
Så här ser jag ut ikväll, bara kavajen som ska på!

Frost


Imorse sken solen men det var dock riktigt kallt ute. Brorsan och jag försökte gå oss varma men det gick inte så bra, frös arslet av oss fast tempot var ganska högt!

Ikväll väntar en rolig kväll..mer om det sen... ;)


Last night

Började kvällen på Primo på Kungsholmen, beställde tyvärr in en mindre god pizza men som tur var fick jag smaka lite utav alla andras pizzor, så mätt det blev jag. Sen drog vi vidare för en drink till Clarion Hotel Sign. Riktigt schysst ställe om man vill sitta och snacka och umgås i en skön miljö...kvällens höjdpunkt var det svarta toalettpappret som fanns inne på hotellets toaletter...haha! :)


Långpromenad och fika..

..å nu dricks det lite vin innan det bär av in mot stan för en god middag inne på Kungsholmen!


Gottigottgott!

Sjukt goda chips! Har ni smakat? Endast 7,5 % fett och är ungsbakade istället för friterade!


RSS 2.0